Neće proglasiti prvaka

U dvije lige prekinuto natjecanje zbog koronavirusa

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
U dvije lige prekinuto natjecanje zbog koronavirusa
10.03.2020.
u 22:07
I njemačka hokejaška liga prekinula je prvenstvo te neće proglasiti prvaka. U DEL-i igraju dva hrvatska hokejaša Borna Rendulić i Marko Katića
Pogledaj originalni članak

Vodstvo regionalne EBEL lige u hokeju na ledu, u kojoj je lani igrao i zagrebački Medveščak, odlučilo je otkazati cijelu sezonu zbog bojazni od koronavirusa. 

EBEL liga je došla četvrtfinala doigravanja, gdje su trebale biti odigrane druge utakmice serije, no zbog rigoroznih propisa koje je usvojila austrijska vlada prije dva dana vodstvo EBEL-a je odlučilo prekinuti natjecanje i poništiti sezonu u kojoj neće biti proglašen prvak. 

Do četvrtfinala je stiglo šest austrijskih momčadi, Češko Znojmo i talijanski Bolzano. 

I njemačka hokejaška liga prekinula je prvenstvo te neće proglasiti prvaka. U DEL-u igraju dva hrvatska hokejaša Borna Rendulić i Mark Katić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.