LOGIČAN IZBOR

U doigravanje s Nikom Kovačem

Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
U doigravanje s Nikom Kovačem
16.10.2013.
u 01:33
Kovač je logičan izbor i zato što je tu, na izvoru krize, izvrsno poznaje stanje u reprezentaciji i karakter igrača s kojima je godinama dijelio svlačionicu.
Pogledaj originalni članak

Šukerova je sreća u nesreći što u odabiru novoga izbornika ne mora puno lutati, ima ga u kući i nudi mu klupu reprezentacije. Pred nosom mu je Niko Kovač (42), sjajni šef mlade reprezentacije, ionako predodređen za Štimčeva nasljednika, i da smo se već plasirali u Brazil. Iako je trenutak delikatan, jer ispadanje u doigravanju može biti traumatično za mladoga izbornika, Nikin status neće ovisiti o tom rezultatu. Ugovor na četiri godine i radi u miru...

Kovač je logičan izbor i zato što je tu, na izvoru krize, izvrsno poznaje stanje u reprezentaciji i karakter igrača s kojima je godinama dijelio svlačionicu. Modrić i društvo aklamacijom bi ga prihvatili, dok u javnosti slika o herojstvima legendarnoga kapetana vatrenih nikada neće izblijedjeti.

Na žalost, kako sada Hrvatska izgleda, ona nije favorit ni protiv jedne od selekcija u ždrijebu doigravanja, čak ni protiv 54. s Fifine liste Islanđana. Kako bismo i bili favoriti kada smo protiv Škota (63. na svijetu) opet bili u mišjoj rupi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.