Spektakl

U Areni 15 tisuća gledatelja, rekord kola

Foto: Marko Lukunić/VLM
U Areni 15 tisuća gledatelja, rekord kola
06.03.2010.
u 15:06
Dvoboj zagrebaša sa Ciudad Realom u Areni, koji je gledalo 15 tisuća navijača, rekordan je ove sezone po posjetu u Ligi prvaka. Slijedi ga nadmetanje Kiela i Barcelone koje je pratilo 10.100 gledatelja.
Pogledaj originalni članak

Kakav je pothvat na rukomet privući 15 tisuća ljudi oslikat će podatak da je ove sezone rekordan posjet kola u španjolskoj ligi, koja je uz njemačku najjača na svijetu, donio 19.529 gledatelja na osam utakmica.

– Želimo da svaka naša utakmica u Areni sljedeće sezone bude spektakl. Angažirali smo skupinu marketinških stručnjaka kako bi "redizajnirali" utakmicu i napravili od nje privlačan događaj – najavio je glavni menadžer zagrebaša Zoran Gobac.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
15:17 06.03.2010.

Kakova trojka Ne vidim - Ne čujem - Ne govorim ;;Ne znam ništa osim krasti;;vredi za svu trojicu