IRON MIKE

Tysona uništile fatalne ljepotice, 'kriva' i Naomi Campbell

Foto: Reuters (Ilustracija)
Tysona uništile fatalne ljepotice, 'kriva' i Naomi Campbell
09.02.2015.
u 21:54
Sudeći prema riječima dugogodišnjeg Tysonovog menadžera i prijatelja Rona Hollowaya, upravo su žene upropastile "Iron Mikea".
Pogledaj originalni članak

Jedan od "zločestih" dečkiju borilačkih sportova, bivši boksački prvak i jedan od najboljih boksača ikad, Mike Tyson, je bio poznat po svojoj srčanosti u mečevima i slabosti prema ženama.

Sudeći prema riječima dugogodišnjeg Tysonovog menadžera i prijatelja Rona Hollowaya, upravo su žene upropastile "Iron Mikea".

Tyson je oduvijek bio slab na fatalne ljepotice, a epizoda koju je Ron opisao se odvila u restoranu s britanskim modelom Naomi Campbell.

Par se upoznao na zabavi Russella Simmonsa.

- Bio sam tamo na zabavi, radio svoj uobičajeni posao dadilje i pazio da Mike ne uđe u probleme. Pogledao sam u njega, a on je razgovarao s nekom curom - ispričao je Holloway, prenosi Fightsite.

- Morao sam dva puta pogledati da bih se uvjerio kako vidim ispravno. Najuzbudljivija osoba tada je bila Naomi Campbell. Bila je divlja i živahna s onim dugim nogama.

Držao sam njihova pića jer je Mike rekao kako mora otići u WC. Sljedeća stvar, Naomi je krenula za njim. Gosti su krenuli u WC, a ja sam na vratima stražario i svima govorio da je zauzeto.

>> Tyson: Nije čudo da je Hitler toliko volio Mussolinija, on je moja inspiracija

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RO
rodjo123
22:45 09.02.2015.

trebao je pametno ulagati, oročavati i ugovoriti životno osiguranje te mirno krepati sa 500 milijuna dolara na računu. NISI BOGAT ONOLIKO KOLIKO SI ZARADIO NEGO ONOLIKO KOLIKO SI POTROŠIO.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
23:43 09.02.2015.

Mislio Majk da i u krevetu treba okončati borbu što prije... siroti, to je vjerojatno od udaraca.

DA
DARC2332
05:04 10.02.2015.

sve su ovo ucinile zene... hahaha... naj jaci lik...