XABI ALONSO:

Tužan sam, otići iz Reala bila je najteža odluka u mom životu

Foto: NPH/Pixsell
Tužan sam, otići iz Reala bila je najteža odluka u mom životu
29.08.2014.
u 12:23
- Javili su se prije dva tjedna, nije to nova priča - rekao je Xabi.
Pogledaj originalni članak

Xabi Alonso se konferencijom za medije oprostio od madridskog Reala i službeno potvrdio odlazak u minhenski Bayern. Mnogima se čini čudnom ta njegova odluka, ali potpuno je logična jer u Bayernu će imati glavnu rolu, u Realu bi prečesto bila sporedna.

- Ovo je tužan dan jer zatvaram prekrasno poglavlje. Bila mi je to najteža odluka u životu, ali želio sam biti iskren. Nije to bila volja trenera nego moja odluka. Treba mi promjena i novi motivi. Od prvog dana navijači su mi pomogli da se osjećam kao kod kuće. Nikad neću prestati biti dio Realove obitelji, to traje za cijeli život - počeo je emotivno, a potom se osvrnuo na Bayern:

- Javili su se prije dva tjedna, nije to nova priča. Naravno, osim što je to velik klub, oko odluke mi je pomogla i činjenica da je tamo Pep Guardiola, kojeg iznimno cijenim.

Ako je vjerovati Alonsu, a nema mu se razloga za ne vjerovati, Bayern mu se javio nakon ozljede Javija Martineza.

>> Xabi Alonso odlazi u Bayern jer se u Realu osjeća zapostavljeno

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
12:09 30.08.2014.

U Bayernu ce igrati glavnu ulogu dok se ne oporavi Javi Martinez.