Brutalna tučnjava

Zvijezda Lakersa pljunula suparnika, a onda je nastao kaos

Foto: Reuters/Pixsell
Rajon Rondo i Chris Paul
Foto: Reuters/Pixsell
Rajon Rondo i Chris Paul
Foto: Reuters/Pixsell
Rajon Rondo i Chris Paul
Foto: Reuters/Pixsell
Rajon Rondo i Chris Paul
Foto: Reuters/Pixsell
Rajon Rondo i Chris Paul
21.10.2018.
u 09:38
Do gužve je došlo jer je Rondo pljunuo Paula koji je nakon toga krenuo u obračun
Pogledaj originalni članak

Košarkaši LA Lakersa nisu izborili pobjedu ni u drugoj utakmici nove NBA sezone. LeBron James i društvo u svom Staples Centru izgubili su od Houston Rocketsa sa 115:124. Goste su do pobjede predvodili James Harden s 36 i Chris Paul s 28 koševa, dok je kod Lakersa najučinkovitiji bio LeBron James s 24 poena.

No dvoboj u Los Angelesu zasjenio je incident u posljednjoj četvrtini. Mladi Lakersov igrač Brandon Ingram napravio je prekršaj nad Jamesom Hardenom, ali suci nisu tome davali posebnu pozornost. No dodatno se sve zakuhalo kada je Ingram odgurnuo Hardena.

Stephenson je odmaknuo Ingrama na stranu, a onda je počela prepirka i tučnjava. Rajon Rondo i Chris Paul izmijenili su nekoliko udaraca, a onda su se uključili i ostali. Nakon nekoliko sekundi ružnih scena gužva se smirila, a ratoborne igrače uspjeli su razdvojiti. 

Lakersovi igrači su nakon utakmice tvrdili kako je Paul pljunuo Ronda, ali američki mediji javljaju suprotno. Do gužve je došlo jer je Rondo pljunuo Paula koji je nakon toga krenuo u obračun.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Paul je pokušao Jamesu objasniti da ga je Rondo pljunuo što se na kamerama nije vidjelo. Paulov suigrač Carmelo Anthony osudio je potez košarkaša LA Lakersa.

- Ovo što je Rondo uradio nećete učiniti ni na ulici. Ne možeš pljuvati protivničke igrače - izjavio je Anthony.

Ingram, Rondo i Paul su nakon incidenta isključeni.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DA
danijel81
12:34 21.10.2018.

Ti si baš klošar od '' novinara "!! Kaže se NAVODNO pljunuo, ako si ti siguran da je stvarno tako bilo, jesi li bio tamo na utakmici?? Daj malo se informiraj i pročitaj na twitteru izjave igrače i medija koji su bili tamo! To je Chris Paul izjavio a nigdje se ne vidi da ga je pljunuo, vidi se samo da je on guro prste u oči Ronda... Ko to radiiii?

AU
austrougarskigeneral
10:15 21.10.2018.

ništa od lakersa mislio sam biti ce bolji