OZLJEDE...

Treneri u mukama: Uzvrat polufinala Lige prvaka bez Hrvata?

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Treneri u mukama: Uzvrat polufinala Lige prvaka bez Hrvata?
04.05.2021.
u 14:30
Podsjetimo, u prvom ogledu u Madridu Real i Chelsea su remizirali (1:1), čime plavci imaju prednost u uzvratu
Pogledaj originalni članak

Iako se činilo da će veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Mateo Kovačić (26) biti spreman za uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida na Stamford Bridgeu, strateg Chelseaja Thomas Tuchel ističe da se pojavio novi problem u području bedrenog mišića. Zbog ozlijede mišića Mateo je propustio posljednjih šest utakmica, a izgledno je da će propustiti i sedmu.

– To je utrka s vremenom. Osjetio je nešto u istom mišiću, ali ne na istom mjestu. Nažalost, ne izgleda kao da će se stići oporaviti – rekao je Tuchel.

Nije niti Zidaneu puno lakše. Naime, upitan je i Modrić. Razlog tome leži u činjenici da je Modrić nakon utakmice osjetio bol u leđima.

Podsjetimo, u prvom ogledu u Madridu Real i Chelsea su remizirali (1:1), čime plavci imaju prednost u uzvratu. 

>> Milanovićev sin je odličan hrvač:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.