Liga prvaka

Trener Schalkea: Bit ću miran tek ako u 85. budemo vodili sa 3:0

Foto: APF/Pixsell
Trener Schalkea: Bit ću miran tek ako u 85. budemo vodili sa 3:0
13.04.2011.
u 10:12
Bili smo autsajderi u Milanu, ali smo dominirali. Sada pak moramo igrati opreznije. A Inter će nas stisnuti – najavio je Raul
Pogledaj originalni članak

Trener Intera Leonardo optimist je uoči uzvratne utakmice Lige prvaka protiv Schalkea iako za prolaz u polufinale treba nadoknaditi poraz (2:5) iz prve utakmice.

– Naš se cilj nije promijenio. Isto misle i igrači. Primjerice, Eto'o je u karijeri sa svojim klubovima uspijevao nadoknaditi minus od tri gola. Pričao nam je o tome u svlačionici i to smo emotivno doživjeli – opisao je Interov trener Leonardo.

Eto'o je igrajući za Barcelonu uspio pobjedom 4:0 nadoknaditi zaostatak od 1:5 protiv Getafea u kupu.

– Teško je vjerovati u naš prolaz, ali Inter je sastavljen od igrača koji mogu napraviti podvig – rekao je kamerunski napadač.

Veliki plus Interu bit će povratak dvojice stopera, Lucija i Samuela.

– Mislim da se Samuel još nije dovoljno oporavio od ozljede koljena, no dobra je stvar i to što će biti među 18 igrača – smatra predsjednik Intera Massimo Moratti.

Trener Schalkea Ralf Rangnick, koji je na klupi prije mjesec dana zamijenio Felixa Magatha, oprezan je uoči revanša.

– Bit ću miran samo ako pet minuta prije kraja utakmice budemo vodili sa 3:0 ili 4:1 – rekao je Rangnick.

U Schalkeu zbog suspenzije neće biti napadača Jeffersona Farfana, ali će igrati Raul, najbolji strijelac Lige prvaka sa 70 golova.

– Bili smo autsajderi u Milanu, ali smo dominirali. Sada pak moramo igrati opreznije. Inter će sigurno od početka napadati – zaključio je Raul.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LA
lacković
11:27 13.04.2011.

\"Eto\'o je u karijeri sa svojim klubovima uspijevao nadoknaditi minus od tri gola\" - domaći poraz od 3 razlike za uzvrat znači minus od 4 gola, jer malo je vjerovatno da će zabiti 6 golova u gostima.