OPTIMIZAM NA POLJUDU

Trener Hajduka najavio borbu za titulu: Nema alibija, imamo uvjete za napad na vrh!

Trener Hajduka najavio borbu za titulu: Nema alibija, imamo uvjete za napad na vrh!
12.09.2021.
u 08:05
Hajduk trenutačno pri vrhu HNL-a ima isti broj bodova kao Dinamo, Rijeka i Osijek (13), s tim da Dinamo i Rijeka imaju utakmicu manje.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Hajduka nakon reprezentativne pauze vraćaju se natrag u ritam prvenstvenih utakmica. Prije stanke posljednju utakmicu su igrali na Poljudu protiv Rijeke u kojoj su poraženi s 2:1, a nakon stanke ponovno igraju protiv momčadi sa zapada Hrvatske. Ovaj put riječ je o Istri 1961 protiv koje bijeli u Puli igraju od 17 sati.

– Poslije razočaranja u derbiju protiv Rijeke igrači su imali nekoliko slobodnih dana. Nakon toga smo naporno radili s igračima koji su ostali tu, a zatim su nam se priključili igrači koji su bili s reprezentacijama. Od jučer smo na treningu kompletni. Atmosfera je dobra, radujemo se nedjeljnoj utakmici – rekao je Hajdukov strateg Jens Gustafsson.

S klubom su ovih dana trenirala dva velika imena iz Aston Ville, ponajbolji vratar lige prošle sezone Emiliano Martinez i najskuplje ovoljetno pojačanje kluba Emiliano Buendia (za 38 milijuna eura iz Norwicha).

– Treniraju s nama već dva dana. To je prijateljska suradnja dva kluba, želimo im pomoći, a poveznica je, naravno, Lovre Kalinić. Iskoristit ćemo to i da boravak tih igrača na treningu bude motiv našim mladim igračima – dodao je Šveđanin.

Tijekom razgovora s novinarima je Gustafsson dobio pitanje očekuje li borbu za naslov nakon prijelaznog roka te posve direktno odgovorio:

– Klub, predsjednik i sportski direktor omogućili su mi sve što su mogli da bismo se mogli boriti za naslov. Nema alibija. Učinit ćemo sve da pobijedimo u svakoj utakmici. U dobroj smo poziciji, ali još moramo raditi, rasti, napredovati. Mnogo je igrača došlo u kratkom periodu.

Hajduk trenutačno pri vrhu HNL-a ima isti broj bodova kao Dinamo, Rijeka i Osijek (13), s tim da Dinamo i Rijeka imaju utakmicu manje.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DI
Dingo
08:28 12.09.2021.

A što drugo da kaže s obzirom koliko su love iskrcali za pojačanja i uz postojeća zaduženja.

Avatar primorac
primorac
14:37 12.09.2021.

Haha jajduk!