Draženko Prskalo:

Treba nam igra iz Rijeke i onda Hajduk nema nikakvih izgleda!

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Treba nam igra iz Rijeke i onda Hajduk nema nikakvih izgleda!
20.02.2016.
u 13:38
'Naša je igra na Rujevici bila kudikamo bolja od rezultata (0:2). Odigramo li kao protiv Rijeke, siguran sam u pobjedu jer ipak su Riječani bolji od Splićana.'
Pogledaj originalni članak

Lokomotiva dočekuje Hajduk nakon devet međusobnih utakmica u kojima nije bilo remija.

– Naša je igra na Rujevici bila kudikamo bolja od rezultata (0:2). Odigramo li kao protiv Rijeke, siguran sam u pobjedu jer ipak su Riječani bolji od Splićana – bez zadrške je rekao Draženko Prskalo, pomoćnik trenera Ćuka, nekoć igrač Veleža, pa Dinama. Koji je najveći adut lokosa danas?

– Igra prema naprijed! Grezda, Fiolić, Marić, Kolar, Cekici, Doležal, Andrijašević… naša su snaga i siguran sam da svakome možemo zabiti gol – kaže Prskalo.

Zanimljivo, za sve boljeg 20-godišnjeg napadača, Albanca Erosa Grezdu, kojeg je u Zavrču ‘snimio’ tehnički direktor Lokomotive Igor Cvetković, a u momčad ga je pogurnuo Ante Čačić, bore se tri zemlje: Grezda, naime, ima ponude Albanije, Makedonije i Kosova da igra za njihove reprezentacije! Još nije odlučio, a spomenimo da je odigrao jednu utakmicu za mladu selekciju Albanije (do 21 godine).

>> 'Kakvi su ovo loši uvjeti?! Moramo nositi vaterpolo kapice!'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NE
nenadtv82
14:45 20.02.2016.

<Uključi se Sada Uživo NK Lokomotiva Zagreb vs HNK Hajduk Split Arena Sport 3 tv Uživo Hrvatska HD http://studionenadtv.ucoz.com/publ/tv_uzivo/arena_sport_3_tv_uzivo_hrvatska_hd/8-1-0-581#

Avatar delminium
delminium
14:13 20.02.2016.

filijala se uobrazila

Avatar stark_house
stark_house
15:34 20.02.2016.

Dinamova sestrica.