Talenti

Traže novog Rakitića, u Barcelonin kamp ide čak 24 malih Hrvata

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Traže novog Rakitića, u Barcelonin kamp ide čak 24 malih Hrvata
28.05.2015.
u 14:08
U Barci su svjesni da na ovim prostorima ima puno talenata i zato smo dobili mogućnost da sami dovodimo djecu, kaže Štefanić.
Pogledaj originalni članak

Nogometni klub Barcelona i ove godine organizira kampove za dječake od osam do 17 godina. Ove godine svi klinci imaju mogućnost doživjeti nezaboravno iskustvo treniranja uz najveće svjetske zvijezde. Naime, u Barceloni su odlučili da će čitava selekcija biti odrađena u katalonskoj prijestolnici.

– Ove godine u Barceloni su odlučili podići stvari na višu razinu. Potaknuti iskustvima iz dosadašnjih kampova, u Barceloni su svjesni da na ovim prostorima ima iznimno puno talenata i zato smo dobili mogućnost da sami odvedemo djecu koju će njihovi treneri moći neposrednije analizirati. Svi dječaci koji se odluče na put u Barcelonu imaju priliku naučiti znanja i vrijednosti kluba kroz najsuvremenije procese treninga koje primjenjuju sve selekcije ovog kluba, uključujući i seniorsku – rekao je Nedeljko Štefanić čija agencija zadnjih nekoliko godina organizira kampove na ovim prostorima.

Kamp će biti organiziran od 22. do 26. lipnja, a broj polaznika je ograničen.

– Plan je da odvedemo 24 klinca, a većina mjesta već je sada popunjena. Kamp u Barceloni uz treninge nudi predavanja i lekcije u kojima će sudionici moći saznati više o povijesti, filozofiji i metodologiji kluba – ističe Štefanić.

Sve prijave i informacije mogu se dobiti na e-mail marijana@culmena.hr, odnosno brojeve telefona 099 6643 107 ili 01 2302 175.

>>Mali golman Mandić kojeg želi Dinamo trenirao u Barcinom kampu. Pomagala mu i Halilovićeva majka

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CR
crocerberus
21:46 28.05.2015.

Da sigurno oni zovu nase klince ili netko od nasih uzima novce ljudima da odvede djecu na izlet u barcelonu, prikriveno reklamiranje da barca nekoga hoce to bi se znalo.