Kaos na stadionu

Tragedija umjesto proslave naslova: Petero poginulih u stampedu, među njima i trudnica

Foto: Reuters/PIXSELL
Honduras
Foto: Reuters/PIXSELL
Honduras
Foto: Reuters/PIXSELL
Honduras
Foto: Reuters/PIXSELL
Honduras
Foto: Reuters/PIXSELL
Honduras
Foto: Reuters/PIXSELL
Honduras
29.05.2017.
u 10:03
Policija je morala baciti suzavac te upotrijebiti vodene topove kako bi obuzdala podivljalu masu.
Pogledaj originalni članak

Najmanje pet osoba je poginulo, a 25 ih je ozlijeđeno u Hondurasu tijekom stampeda navijača koji se dogodio uoči utakmice između Motague i Honduras Progresa. 

Nekoliko stotina ljudi pokušalo je ući na već krcati stadion na kojem se naguralo 30 tisuća gledatelja kako bi svjedočili proslavi naslova Motague koja je slavila sa 3:0, no policija im je zapriječila ulaz pa je nastao kaos.

Policija je morala baciti suzavac te upotrijebiti vodene topove kako bi obuzdala podivljalu masu, ali nastao je stampedo u kojem je nekoliko osoba izgubilo život, a među njima bila je i jedna trudnica. Međo ozlijeđenima, je pak bilo i djece.

Grad Tegucigalpa tako je zavijen u crno, umjesto nogometne fešte dogodila se tragedija... 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.