Tragedija

Traži ga policija: Igrač na terenu ubio suca

Foto: Reuters
'karton'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
crveni karton
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
crveni karton
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
crveni karton
08.11.2016.
u 17:34
Sudac Trejo pokazao je Vázquezu drugi žuti karton, a kada je počeo vaditi crveni karton, igrač momčadi Canarios-Rojo Gómeza udario ga je šakom u glavu
Pogledaj originalni članak

Nogometni sudac Victor Trejo preminuo je nakon što ga je Rubén Rivera Vázquez udario glavom. Tragedija se dogodila tijekom niželigaške utakmice u meksičkom gradu Tulancingu.

Sudac Trejo pokazao je Vázquezu crveni karton, a igrač Canarios-Rojo Gómeza nije želio napustiti teren. Nakon rasprave igrač je suca udario glavom.

Nesretni djelitelj pravde pao je na travnjak. Liječnici su utrčali na teren, ali nisu uspjeli reanimirati suca. Rubén Rivera Vázquez je kamionetom pobjegao s igrališta, a policija ga i dalje traži zbog ubojstva.

>>Tjednik Max i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
18:28 08.11.2016.

igrač Rubén Rivera Vázquez udario šakom u glavu.?? igrač momčadi Canarios-Rojo Gómeza udario ga je šakom u glavu. Ja sada nista nerazumijem,,tko pise ovakve clanke.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:12 08.11.2016.

ponovo problemi s prijevodom? U naslovu pise da ga je okinuo sakom u vugla, u tekstu da ga je pogodil z g