EMOTIVNA PORUKA OCA

Tragedija legendarnog vratara: Preminuo mu petogodišnji sin

Foto: Instagram
Tragedija legendarnog vratara: Preminuo mu petogodišnji sin
23.03.2018.
u 20:28
- Otišao je okružen mirom i razumijevanjem svoje misije u petogodišnjem životu s nama. Hvala vam svima na podršci koju primam.
Pogledaj originalni članak

Legendarni španjolski vratar Santiago Canizares objavio je tužnu vijest da mu je preminuo petogodišnji sin Santi.

Santi se borio s teškom bolešću posljednjih godinu dana, a otac se od njega oprostio emotivnom porukom.

- Moj sin Santi je preminuo. Mislim da bih ja trebao biti taj koji će vam reći. Otišao je okružen mirom i razumijevanjem svoje misije u petogodišnjem životu s nama. Hvala vam svima na podršci koju primam - napisao je na Twitteru 48-godišnji Canizares.

Dirljivom porukom od dječaka se oprostila i Canizaresova supruga Mayte.

- Moja ljubavi, moj živote, moj anđele. Hvala ti za sve što si me naučio i za mir s kojim me napuštaš. Disat ću i živjeti za tebe, uvijek s tobom. Volim te.

Canizares je u karijeri branio za Real, Elche, Meridu, Celtu, Valenciju, a karijeru je završio 2008. Za reprezentaciju Španjolske ima 46 nastupa.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DO
domolub
21:25 23.03.2018.

ne daj boze ni najvecem neprijatelju.

MA
Majur
22:41 23.03.2018.

Tuga stari moj,nema gore stvari nego kad ti dijete umre...tužno do neba.

LU
lukathereem
22:25 23.03.2018.

jebemu život