Tuttomercatoweb

Tottenham u lovu na Darija Srnu

Foto: Pixsell
Tottenham u lovu na Darija Srnu
15.02.2010.
u 09:31
Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i ukrajinskog Šahtara Darijo Srna (27) na meti je londonskog Tottenhama, tvrdi Tuttomercatoweb.
Pogledaj originalni članak

Isti izvor piše o siječanjskom interesu minhenskoga Bayerna za sjajnog desnokrilnog hrvatskog nogometaša, koji se sada našao u epicentru kluba u kojem igraju Luka Modrić, Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka.

Podsjetimo, mogao bi u Spurse preseliti i hrvatski reprezentativni vratar Stipe Pletikosa, i to već sljedećega ljeta.

Trebao je to učiniti i prošloga, međutim, pred samu realizaciju transfera, točnije na sam dan, golmanu moskovog Spartaka pukao je križni ligament koljena zbog čega predugovor nije realiziran.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DO
domingo1981
12:29 15.02.2010.

mitar - go home!

LU
luena
09:51 15.02.2010.

:) ako dodje stvarno do toga,zavrsit ce nam pola reprezentativnih igraca iz prve postave u Spursima. Tko to moze jos ,osim nas. ? :))

MI
mitar
10:39 15.02.2010.

Hahahaha,sto je babi milo,nece on nigdje iz svoga SSSR-a