pa i kada to čine čelnici

Torcida: Treba kazniti sve koji vrijeđaju

Foto: Nino Strmotić/Pixsell
Torcida: Treba kazniti sve koji vrijeđaju
09.04.2010.
u 16:15
Torcida je priopćenjem najoštrije osudila "rasističke i necivilizirane ispade dijela gledatelja na utakmici polufinala Hrvatskog kupa" između Hajduka i Dinama.
Pogledaj originalni članak

Pozivaju odgovorne da to sankcioniraju, ali i upozoravaju da i Marković, Mamić, Cvrk, Svaguša, Sinovčić te drugi čelnici "ne prežu od osobnih i rasnih uvreda", ali prolaze bez kazni.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MI
mitar
16:38 09.04.2010.

Bas me zanima kako moze vasa policija sprijeciti i obuzdati bakljade na svim stadionima kod vas jedino to ne moze na stadionu marsala tita?Iili ne moze ili ne smije?Da je pravna drzva delegat bi ispraznio tribinu ili cijeli stadion,ali...........................................