Inter

Toplak će brusiti formu u Medulinu, Blažević zbog operacije propušta dio sezone

Foto: Goran Kovacic/pixsell
Rijeka Inter
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Rijeka Inter
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Rijeka Inter
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hajduk - Inter
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hajduk - Inter
09.01.2018.
u 18:45
Odlazak u Medulin zakazan je za 20. siječnja, a tamo će Inter odigrati četiri pripremne utakmice. Povratak iz Medulina je 31. siječnja
Pogledaj originalni članak

Nogometaši zaprešičkog Intera jučer su počeli s pripremama za dugi dio sezone. U subotu 13. siječnja bit će upriličena međusobna utakmica naših igrača. Odlazak u Medulin zakazan je za 20. siječnja, a tamo će Inter odigrati četiri pripremne utakmice. Povratak iz Medulina je 31. siječnja.

U Zaprešiću će se potom nastaviti s treninzima, a za 3. veljače zakazana je generalka uoči nastavka prvenstva, suparnik će biti Krško. Na prvoj prozivci bili su – vratari: Santini, Mrmić, Topolović; obrambeni igrači: Bosec, Mamić, Haramustek, Zulim, Grgić, Komorski, Dalić, Prenga; vezni: Mazalović, Šarić, Postonjski, Regan, Šiljić, Fumić; napadači: Rak, V. Blažević, Vukmanić, Vukčević, Andrić i Rešetar.

Samir Toplak, trener Intera, priključio je prvoj momčadi dva juniora, Nekića i Gadžu. Na prozivci nije bilo Ivana Blaževića koji je na oporavku nakon operativnog zahvata.

Nakon 20 odigranih utakmica Inter se nalazi na sjajnom petom mjestu. Ima devet bodova manje od četvrte Rijeke.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.