istraga nije javna

Lakrdija: Svetina i Barišić su svjedoci, a pričaju o dopisima USKOK-a

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Lakrdija: Svetina i Barišić su svjedoci, a pričaju o dopisima USKOK-a
23.09.2015.
u 11:00
Obojica trebaju biti saslušani kao svjedoci, a u takvim situacijama svjedoke se upozorava da istraga nije javna.
Pogledaj originalni članak

Iako istraga protiv braće Mamić zbog sumnje da su Dinamo oštetili za oko 100 milijuna kuna nije javna, to jučer nije spriječilo Tomislava Svetinu i Mirka Barišića da javno govore o dopisima koje su dobili iz USKOK-a.

Odnosno da kažu kako Dinamo neće prema Mamićima postavljati imovinsko-pravni zahtjev, iako je za takvo očitovanje jedino pravo mjesto sudnica.

Da stvar bude bolja, obojica trebaju biti saslušani kao svjedoci, a u takvim situacijama svjedoke se upozorava da istraga nije javna.

>> Barišić: Dobili smo dopis USKOK-a, nećemo tražiti odštetu od braće Mamić

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

MK
mksdk
11:21 23.09.2015.

Zanimljivi su mi ovakvi komentari u medijima. Naime, ako se malo sjetimo razvoja događaja onda situacija ide ovako nekako: 1. Dinamovi čelnici se optužuju. 2. Bez iakve izrečene osude, mediji i politika vrše verbalo nasilje prema optuženicima. 3. Svi oni koji su uključeni u proces, a koji znaju istinu i mogu pomoći ispravljanju nepravde koja se čini Dinamu i njegovu vodstvu... bi trebali šutjeti jer su svjedoci. Uistinu fantastično rezoniranje. Nekoga optužiš, u medijima se prema njemu ponašaš gore prema ubojicama i koljačima, a onda mu zabraniš da se brani. Uistinu fantastično.

BU
buljanzeljko453
11:53 23.09.2015.

Nemaju se sta rugati svakom pametnom je jasno da tu nema nista. Pa 4 godine ne izlaze iz maksimirske 128. .od SPD -a..uskoci. .inspekcije itd. .drugo su zelje nekih novinara. .huligana i juga misleci da ce rijesitI svoje probleme. .a probleme imaju ispred svog praga treba to ocistiti..al oni samo o drugima. .a ti drugi igraju chanpion ligu! ! !

TT
trpimir.trpimir
12:02 23.09.2015.

Istraga nije javna vi uporno samo optužujete niti jednog trenutka ne pomišljate da bar sačekate da sumnja postane dokazana, do tada svatko je čist pred zakonom. Može li proći bar jedan dan da se o Dinamu kao klubu ne pišu samo negativnosti koje su zasnovane na sumnji. Pa tko to imalo normalan u ovoj državi neće podržati sudske ili porezne organe ako dokažu krivnju, Mamiću, Barišiću , navijač sam Dinama ali ako imate dokaze, oni postanu valjani zatvorite ih do kraja života baš me briga ali nemojte donositi presudu bez dokaza. Ako Uefa krovna nogometna organizacija nagrađuje Dinamo zbog urednog poslovanja zašto vi samo pljujete, omaložavate sve Dinamove uspjehe. Postoji samo jedna dilema ili su svi u nogometu ludi, nesposobni, pa su uz Mamića ili je on stvarno sposoban, pa ga oni slijede. Žalosni ste javno sebi dopuštate da optužujete , dok njima želiš zabraniti da se brane, gdje je tu logika pameti.