Završila potraga

Tom Brady može odahnuti: FBI pronašao dres iz Super Bowla!

Foto: Reuters/PIXSELL
Tom Brady
Foto: Reuters/PIXSELL
Tom Brady
Foto: Reuters/PIXSELL
Tom Brady
Foto: Reuters/PIXSELL
Tom Brady
Foto: Reuters/PIXSELL
Tom Brady
Foto: Reuters/PIXSELL
Tom Brady
Foto: Reuters/PIXSELL
Tom Brady
Foto: Reuters/PIXSELL
Tom Brady
20.03.2017.
u 21:00
Premetačinom stana pronađen je i Bradyjev dres u kojem je dodavač Patriotsa prije dvije godine igrao u 49. Super Bowlu protiv Seattle Seahawksa
Pogledaj originalni članak

Dodavač New Englanda Tom Brady napokon može odahnuti, jer je FBI pronašao njegov dres iz ovogodišnjeg velikog finala u američkom nogometu. U 51. Super Bowlu njegovi su Patriots nakon veličanstvenog preokreta u produžetku pobijedili Atlanta Falconse (34:28).

Nakon velikog slavlja u kojem je Brady osvojio rekordni peti Super Bowl u svlačionici ga je dočekalo neugodno iznenađenje. Njegov pobjednički dres je nestao.

 

- Sto posto sam siguran da sam dres stavio u torbu, u svoj ormarić u svlačionici - izjavio je dodavač Patriots.

Svi su krenuli u potragu za dresom, ali nije mu bilo traga. U istragu se uključio i FBI koji ga je nakon mjesec i pol pronašao kod jednog meksičkog novinara. 

Premetačinom stana pronađen je i Bradyjev dres u kojem je dodavač Patriotsa prije dvije godine igrao u 49. Super Bowlu protiv Seattle Seahawksa (28:24).

Policija je dres iz ovogodišnjeg Super Bowla procijenila na 500.000 dolara, iako mnogi vjeruju kako bi njegova cijena mogla biti barem dvostruko viša.

>>Belichick: Jako sam ponosan na hrvatske korijene

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.