Rumunjska

Timisoara bez licencije za prvu ligu te neće igrati kvalifikacije za LP

Foto: AFP
Timisoara bez licencije za prvu ligu te neće igrati kvalifikacije za LP
08.07.2011.
u 20:31
Rumunjski nogometni doprvak Timisoara, s kojim je Dinamo u sezoni 2009./10. igrao u skupini Europske lige, nije dobio licenciju za nastup u prvoj ligi. Vodstvo Timisoara se žalilo Međunarodnom sportskom sudu (CAS) u Lausannei
Pogledaj originalni članak

Rumunjski doprvak izbačen je u drugu ligu zbog financijskih dugovanja prema državi, ali i portugalskoj Benfici. I Uefa je ratificirala kaznu, pa Timisoara nema pravo nastupa u kvalifikacijama Lige prvaka.

Taj će slučaj na dnevnom redu u CAS-u biti 13. i 14. srpnja, a sudbina Timisore bit će poznata prije početka rumunjskog prvenstva, 22. srpnja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.