Tuga za Lea

Teški trenuci za Messija: 'Nema ništa bolnije od toga'

Foto: Reuters/Pixsell
Teški trenuci za Messija: 'Nema ništa bolnije od toga'
07.07.2015.
u 08:49
"Hvala svima koji su nas podržavali i koji su to nastavili činiti i u teškim trenucima".
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Argentine izgubili su u finalu Copa Americe od Čilea (1:4 nakon jedanaesteraca), a gaučima je to drugi izgubljeni finale u samo godinu dana ranije. U ljeto 2014. godine u završnici SP-a pobijedila ih je Njemačka. Lionel Messi tako i dalje čeka veliki trofej s Argentinom, a to ne ono što mu nedostaje da bi ga se priznalo za najboljeg ili jednog od najboljih igrača svih vremena.

Leo je proglašen igračem turnira, a prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, odbio je preuzeti tu nagradu. Sada kada je turnir gotov, Leo se oglasio na Facebooku.

"Ništa nije bolnije od poraza u finalu", napisao je Messi i dodao:

"Hvala svima koji su nas podržavali i koji su to nastavili činiti i u teškim trenucima".

>>Messijevo prokletstvo: I treći put ostao bez naslova s Argentinom

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DI
DiogenIZsinope
10:25 07.07.2015.

ja mislio umrlo mu dijete ili tako nešto a ono izgubili smo kao tragedija-svašta

Avatar germanikus
germanikus
15:40 07.07.2015.

Eh Messi tko ti je kriv što se nisi rodio kao Janez pa bi već odavno bio svjetski prvak u stolnom nogometu!Hihihihihihihihihi

Avatar dzambo
dzambo
18:30 07.07.2015.

Messi ce bit najbolji KAD osvoji sa nekim ljevim klubom jednu ligu iz petice i kad sa Argentinom osvoji svjetski kup...a do tada Diego Armando Maradonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............... Messi osvoji nesto samo kad su ''zvijezde'' oko njega i igraju sa njim a kad toga nema , nema ni Messija....prosjek obican... To nije bio slucaj kod Maradone....taj kad je igrao bukvalno ''pijan'' dobijao je i nije povracao kao Messi i kad je trijezan.... Maradona je kaj Robin Hud sa malima tukao je sve velike....