Priznanje

Terry: Zaslužio sam karton, ispričavam se svima

Foto: pixsell
Terry: Zaslužio sam karton, ispričavam se svima
25.04.2012.
u 10:48
– Želim samo reći da ga nisam želio namjerno udariti
Pogledaj originalni članak

John Terry za BBC je priznao da je zaslužio crveni karton i ispričao se suigračima.

– Sanchez se naglo pomicao iza mene, mijenjao je naizmjenično pravac kretanja. Zato se to i dogodilo. Želim samo reći da ga nisam želio namjerno udariti. Nemam pritužbi na crveni karton. U tom trenutku bunio sam se u afektu nastojeći se zaštiti. No, snimka mi je otkrila da sam pogriješio. Osjećam da sam iznevjerio svoje suigrače i želim se ispričati kako njima, tako i navijačima. Izgleda zaista grubo na snimci. Podignuo sam koljeno, ali, srećom, ljudi koji me poznaju i koji su uz mene znaju da nisam takav tip igrača.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
13:03 25.04.2012.

John Terry - Ispricavam se svima sto moraju gledati moju glupu facu, eto zato sam na ovoj slici sagnuo glavu.

DU
Deleted user
13:05 25.04.2012.

Fuj , koja je ljiga taj Terry , njegova podlost je bezgranična , pravi englez . Dobro je , barem ga nećemo gledati u finalu , koji glupan , našiljio ga koljenom a ovaj jedva dočekao pasti kako ih je uči poseban trener , tko ne vjeruje neka potraži filmić od 7 minuta na youtube-u koji pokazuje trening Barce kad treniraju glumatanje tj. padanje i previjanje na terenu.

NA
nadaparabola
20:15 25.04.2012.

a znamo mi odavno kakav si majstore.nije ti ovo prvi put.