Show dance

Tea Eterović i Korina Krmpotić osvojile 7. mjesto u finalu

Foto:
Tea Eterović i Korina Krmpotić osvojile 7. mjesto u finalu
28.11.2011.
u 22:45
Plesni klub Modus sudjelovao je na Svjetskom prvenstvu u show danceu održanom u njemačkom gradu Riesi.
Pogledaj originalni članak

Najbolji rezultat postigle su Tea Eterović i Korina Krmpotić koje su osvojile sedmo mjesto u finalu juniorki, u disciplini duo. Luna Lilek i Barbara Puzek bile su u paru 19. Pojedinačno, Barbara Puzek osvojila je 29. mjesto, Luna Lilek bila je 33., a Korina Krmpotić završila je natjecanje na 38. mjestu.

U disciplini mala grupa, juniorke Modusa osvojile su 13. mjesto, dok je juniorska formacija osvojila 15. mjesto. U konkurenciji seniorki, Nika Lilek osvojila je 26. mjesto, a u paru s Hanom Lučev bila je 13.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.