sviđa im se dinamovac

Talijani pišu da Sampdoria nudi čak šest milijuna eura za Vrsaljka

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Talijani pišu da Sampdoria nudi čak šest milijuna eura za Vrsaljka
29.10.2010.
u 20:40
Talijanski mediji raspisali su se o interesu talijanske Sampdorije za mladim obrambenim igračem Dinama Šimom Vrsaljkom.
Pogledaj originalni članak

Prema njihovim izvorima, momčad iz Genove spremna je Mamiću platiti šest milijuna eura za 18-godišnjeg igrača.

S obzirom na to da je Zdravko Mamić čvrst pregovarač, teško da će Sampdoria za "samo" šest milijuna uspjeti odvesti Vrsaljka iz Maksimira. Pogotovo zato što je izvršni dopredsjednik obećao Halilhodžiću da neće prodavati igrače.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

VE
Velikogoričan56
23:20 29.10.2010.

Sumnjam da ce Mamic tek tako prodati Vrsaljka, sad kad su konacno slozili pravu obranu, u kojoj je on itekako vazna karika

VO
vojvo
23:19 29.10.2010.

evo opet isti način na koji su več i prije plačeni novinari radili protiv dinama , na sve načine žele da unesu nemir u dinamo . sada bi opet oni divljaci trebali napasti mamiča i s time bi zahvaljujuči ovim petokolonašima novinarima opet htjeli zaustaviti dinamo s dobrim igrama a sve radi jadnog hajduka

Avatar PTB
PTB
22:28 01.11.2010.

Velikogoričan, otprilike isto sam mislio i ja za Lovrena. a kad ono...