Boks

Tajnik Katalinić: Bivša je tajnica otuđila 160.000 kn

Foto: VL
Tajnik Katalinić: Bivša je tajnica otuđila 160.000 kn
22.11.2011.
u 23:36
– Neovlašteno je 10. studenog s računa HBS-a u Hrvatskoj poštanskoj banci, za koji nismo ni znali, Melita Lochert otuđila 160.000 kuna zloupotrijebivši nevraćeni žig – ističe Katalinić
Pogledaj originalni članak

Hrvatski boksački savez podignuo je kaznenu prijavu protiv razriješene glavne tajnice Melite Lochert. Zbog čega, objasnio je njezin nasljednik Borna Katalinić:

– Neovlašteno je 10. studenog s računa HBS-a u Hrvatskoj poštanskoj banci, za koji nismo ni znali, otuđila 160.000 kuna zloupotrijebivši nevraćeni žig, a ona više nije osoba za zastupanje saveza prema odluci skupštine od 9. listopada i rješenju Gradskog ureda za upravu od 31. listopada.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.