Novi Max! donosi:

Tajni detalji transfera godine: Mandarić&Balaban, ljudi koji su Kramarića preselili u Englesku

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Andrej Kramarić
Foto: VL
naslovnica Maxa
23.01.2015.
u 17:27
Max! svake subote predstavlja najbolje nogometne škole u Hrvatskoj, sada predstavljamo NK Kustošiju, klub u kojem treniraju i sinovi vatrenih Darija Šimića i Tome Šokote....
Pogledaj originalni članak

Novi Max! u subotu, 24. siječnja otkriva sve tajne detalje transfera godine - kako je Andrej Kramarić nakon što ga je htjelo pola Europe završio u Engleskoj. Za Max! ekskluzivno govori Milan Mandarić, multimilijunaš koji je svojedobno na Otok doveo hrvatske velikane Roberta Prosinečkog, Velimira Zajeca, Niku Kranjčara i Borisa Živkovića.

Mandarić otkriva kako je rasnog golgetera još prije četiri godine htio dovesti u svoj klub, drugoligaša Sheffield Wednesday, a sad kad je Kramarić prerastao tu razinu i postao igrač za najveće, preporučio ga je i pogurnuo prema premijerligašu Leicesteru. Detalje zbog čega je Kramarić odabrao klub u borbi za ostanak otkriva i Boško Balaban, veliki prijatelj i savjetnik obitelji Kramarić.

Novi Max! donosi ekskluzivne reportaže sa Svjetskog prvenstva rukometaša iz dvorana i s ulica Dohe. Max! donosi čudesnu priču o Louisu Zamperiniju, američkom olimpijcu koji je preživio 47 dana nu gumenjaku na oceanu, te mučenja u Japanu, i po kojem je Angelina Jolie snimila filmski mega-hit Nesalomljivi koji je nominiran za Oscara.

Samo uz Max! osvojite i 20 ulaznica u Cinestaru za ovaj čudesni ratni spektakl. Max! otkriva i novog talenta svjetske klase na Poljudu - Ivu Grbića, sina bivšeg Hajdukova predsjednika, kojem je veliki Vladimir Beara rekao: "Ti ćeš biti moj nasljednik!"

Novi Max! donosi ekskluzivne intervjue s glavnim Dinamovim motorom, Arijanom Ademijem, Zoranom Vulićem, Aleksandrom Đorđevićem, Stankom Baraćem, Markom Popovichem....

Max! svake subote predstavlja najbolje nogometne škole u Hrvatskoj, sada predstavljamo NK Kustošiju, klub u kojem treniraju i sinovi vatrenih Darija Šimića i Tome Šokote.... Samo uz Max! možete osvojiti i ekskluzivni DVD i knjigu "Sasvim nepoznati Tuđman".

>>Evo što Krama kaže o prvim danima na Otoku, nedosuđenom penalu te da li ga prepoznaju

Foto: VL

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.