PROMO

Svjetsko prvenstvo u Kataru uz GONET.TV platformu

GONET.TV
GONET.TV
GONET.TV
GONET.TV
GONET.TV
27.11.2022.
u 06:00
Svjetsko prvenstvo u nogometu 2022. po prvi se put održava u pješčanom Kataru, u zimskom terminu na koji nismo navikli. U turniru sudjeluju 32 reprezentacije koje se bore za naslov svjetskog prvaka, a sve utakmice se održavaju u nekoliko različitih termina tijekom dana.
Pogledaj originalni članak

Za sve navijače Vatrenih i ljubitelje nogometa koji se brinu hoće li nešto propustiti tu je GONET.TV platforma, gdje najbolje nogometne utakmice možete gledati uživo ili unatrag kad god imate vremena. Ne morate se brinuti ako ste na poslu ili jednostavno nemate vremena za gledanje u terminu utakmice, sve možete vratiti unatrag ili postaviti za snimanje, pa pristupiti tim sadržajima 30 dana unatrag.

GONET.TV

Za gledanje je potrebna bilo koja internetska veza sa minimalnom brzinom od 3 Mbps, a još jedna od prednosti je svakako i dostupnost GONET.TV aplikacije na mobitelu, tabletu, pametnom televizoru ili putem Android TV Boxa, tako da možete uzivati u gledanju svih sadržaja ne samo iz udobnosti doma, nego i kad putujete ili provodite vrijeme sa prijateljima ili obitelji, dovoljno je na uređaj preuzeti aplikaciju i sva sportska uzbuđenja će uvijek biti na dohvat ruke.

Uz sve sadržaje sa svjetskog prvenstva u Kataru, na GONET.TV platformi možete gledati 108 TV kanala, a dobivate i pristup ogromnoj videoteci sa 1600 filmova, velikom broju serija, dokumentaraca i sadržaja za djecu, svatko može pronaći nešto za sebe i uroniti u svijet TV čarolije. Već smo navikli na platforme kao što su Netflix ili Amazon Prime, ali u tim platformama se ne pojavljuju novi naslovi toliko često kao što je to slučaj sa GONET.TV videotekom, gdje se stalno osvježavaju i dodaju novi filmovi i epizode serija, tako da nikad nije dosadno i uvijek imate što gledati. Gledatelji imaju i potpunu kontrolu sadržaja koje žele gledati, jer mogu postavljati različite filtre u aplikaciji i gledati samo filmove koje žele, filtar će sam prikazati npr. Akcijske filmove iz SAD-a iz razdoblja 80-tih ili 90-tih.

GONET.TV

Svjetsko nogometno prvenstvo je krenulo, hoće li Luka Modrić odvesti našu momčad do pobjede? Kako će proći zvijezde poput Cristiana Ronalda, Lionela Messija, Kyliana Mbappéa ili Roberta Lewandovskog? Koja će momčad podići trofej Svjetskog nogometnog prvenstva i dodati svoje ime na listu pobjednika svih vremena?

Uronite u svijet najboljeg nogometa uz GONET.TV i doživite dozu adrenalina ne samo doma ispred TV ekrana, nego u pokretu i na bilo kojem uređaju. Navijajte za naš tim predvođen Lukom Modrićem kad god i gdje god vam odgovara! Na mobitelu, tabletu ili računalu, i to ne samo uživo, nego i unatrag, onda kad želite i bez ikakvog kompromisa. Osim 108 TV kanala po nenadmašnoj cijeni i ogromne videoteke koja se ne plaća dodatno, svi novi korisnici mogu iskoristiti i specijalnu ponudu na HBO paket, te se pretplatiti na 6 mjeseci u pola cijene i dobiti svih premium 5 HBO kanala. Sve je bez ugovorne obveze i možete isprobati za samo 1 kn ako se registirate na www.gonet.tv.

GONET.TV

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr