Jedan od najboljih

Svijet pobijedio SAD, Bogdanović briljirao na All-Star vikendu!

Foto: Reuters/PIXSELL
Svijet pobijedio SAD, Bogdanović briljirao na All-Star vikendu!
14.02.2015.
u 11:54
Na ovom susretu trebao je nastupiti i bivši igrač Cedevite Jusuf Nurkić te tako postati prvi BiH igrač na All-Star vikendu, ali je u posljednji trenutak otkazao nastup zbog privatnih razloga.
Pogledaj originalni članak

Noćašnjom utakmicom novaka NBA lige započeo je All-Star vikend. U Barclays Centeru u New Yorku igrale su nadolazeće zvijezde, a Svijet je pobijedio SAD sa 121:112 (69:67, 52:45). 

Prvi puta nakon 12 godina (posljednji je igrao Gordan Giriček) i Hrvatska je imala svog predstavnika - Bojana Bogdanovića. Igrač Brooklyna odigrao je 17 minuta i bio je sjajan. U tom je razdoblju postigao 16 koševa te upisao dvije asistencije i bio jedan od najboljih igrača selekcije Svijeta. Košarkaš Minnesote Andrew Wiggins proglašen je najkorisnijim igračem susreta, a postigao je 22 koša te upisao četiri asistencije i šest skokova. Rudy Gobert dodao je 18 poena, a Crnogorac Nikola Mirotić isto kao i Bogdanović.

Na drugoj strani najbolji je bio Victor Oladipo iz Orlanda koji je postigao 22 koša.

Na ovom susretu trebao je nastupiti i bivši igrač Cedevite Jusuf Nurkić te tako postati prvi BiH igrač na All-Star vikendu, ali je u posljednji trenutak otkazao nastup zbog privatnih razloga. U noći sa subote na nedjelju održat će se natjecanje u tricama i zakucavanjima, a u noći s nedjelje na ponedjeljak utakmica Istoka i Zapada.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.