Raskol u svlačionici

Svađa Piquea s Guardiolom: Nećeš ti mene držati na klupi!

Foto: \'Nick PottsPress Association/Pixs\'
Svađa Piquea s Guardiolom: Nećeš ti mene držati na klupi!
21.04.2012.
u 09:21
Stoper Barcelone svom je treneru zamjerio što ga je ostavio na klupi u utakmici protiv Chelsea, iako mu je on rekao da je spreman
Pogledaj originalni članak

Poraz od Chelsea u Ligi prvaka i te kako je utjecao na atmosferu u svlačionici Barcelone. Nakon utakmice na Stamford Bridgeu posvađali su se trener Barcelone Pepa Guardiola i igrač Gerard Pique. Naime, stoper je svom treneru zamjerio što ga nije uvrstio u početniu jedanaestorku. Pique je prije utakmice rekao Guardioli da se oporavio od ozljede te da želi igrati, no Pep mu je poručio da o tome odlučuje on.

Casillas: Želim biti kao Jose

A odlučio je ostaviti ga na klupi te za stoperski par postaviti Mascherana i Puyola. Objasnio je da se odlučio za njih jer misli da oni mogu bolje zaustaviti Drogbu, na što je Pique navodno poludio i rekao mu:

– Nećeš ti mene držati na klupi!

Dok se Pique svađa s trenerom, vratar Real Madrida Iker Casillas svog hvali.

– Ako ću jednog dana biti trener, želim biti poput Jose Mourinha. On je najbolji koji me trenirao – izjavio je Casillas. Veznjak Barcelone Xavi poručio je Madriđanima da nemaju što tražiti na Nou Campu.

– Bez obzira na to što dolazi Real Madrid, napast ćemo od prve minute. Ne želimo mijenjati svoju filozofiju, neka se suparnik prilagođava nama, a ne mi njemu – rekao je Xavi.

Xavi: Messi je bolji od CR7

Dolijevao je Xavi ulje na vatru izjavom da je Messi sigurno bolji igrač od Ronalda.

– Cristiano je sjajan nogometaš, no Messi je iznad svih, njega se ne može ni s kim usporediti. On radi baš sve – zabija golove, kreira akcije, predvodi momčad svojim primjerom. Na kladionicama je večeras Barcelona veliki favorit, a u pobjedu Reala ne vjeruju čak niti bivši igrači madridskog velikana.

– Iskreno, Barcelona je favorit u ovoj utakmici. Teško je vjerovati da će Messi i društvo biti neuspješni u dvije utakmice zaredom. Treba priznati da Barcelona igra najbolji nogomet na svijetu – rekao je Bernd Schuster, bivši igrač i trener Reala.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
10:38 21.04.2012.

TIPOVI ZA KLADJENJE!!!!!!! MINIMALNI KOEFICIJENT 5.00 SVAKI DAN!! ZARADITE DO 10 000 KUNA MJESECNO!!!! KONTAKT: PICKERTIPS@GMAIL.COM

OL
olovka
11:19 21.04.2012.

Dali MAJMUN vidi ovaj komentar ispod, pisan velikim slovioma i reklamira vlasnikovu guzu a on ga ne skida?

Avatar dinameze
dinameze
17:28 21.04.2012.

E pique niš od igre ti se ne znaš valjati po travnjaku i zato klupa.