gradnja 'na ledu'

Šuker: Ako ne na Sveticama, gradit ćemo kamp drugdje

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Šuker: Ako ne na Sveticama, gradit ćemo kamp drugdje
22.12.2014.
u 19:30
S gradnjom se još ne može početi, jer, tvrdi se, u tom projektu nije dovoljno zastupljen javni interes
Pogledaj originalni članak

Kamp Hrvatskog nogometnog saveza na Sveticama još se neće graditi, a postalo je upitno hoće li ga uopće i biti. Naime, Sandra Švaljek, zamjenica gradonačelnika Milana Bandića, povukla je s dnevnog reda raspravu o ugovoru o najmu i gradnji između Grada i HNS-a. Povlačenje te točke s dnevnog reda tražio je SDP, pa su u toj stranci zadovoljni.

– Drago mi je što se o tome nije razgovaralo, građani moraju znati kako će se koristiti 90.000 metara četvornih – kazao je među ostalim SDP-ov gradski zastupnik Davor Bernardić.

Kako god bilo, s gradnjom se još ne može početi, jer, tvrdi se, u tom projektu nije dovoljno zastupljen javni interes. Zbog toga su se bunili i gotovo svi oni koji ondje treniraju.

Sve to ne sviđa se predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru.

– Žao mi je što se to dogodilo, no to je politika. U našem projektu mnogo je javnog interesa. No ako ne prođe projekt na Sveticama, gradit ćemo negdje drugdje – rekao je Šuker i dodao:

– Naime, novac za gradnju kampa imamo na računu.

Taj je projekt trebao stajati 92 milijuna kuna, a HNS bi besplatno dobio to zemljište u koncesiju na 15 godina. Može se očekivati da će projekt biti dorađen, pa da se onda s njime izađe pred Skupštinu, ili da se od njega doista odustane i potraži neka druga lokacija.

>>Davor Šuker poplavljenoj Slavoniji dodijelio skoro deset milijuna kuna

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

MA
magnum2013
19:43 22.12.2014.

Evo nam još jednog primjera kako Partija dirigira rasulom svega što bi donjelo dobro Zagrebu. Pogledajte tko ima na korištenje teniske terene i tko je prvi ustao protiv kampa na Sveticama. Drugi primjer je izgradnja nacionalnog stadiona što je po nekoj logici stvari da bi trebao biti u glavnom gradu Lijepe naše. Ne! Tu je opet iz Vlade i ministara pokrenuta ideja da je najbolje graditi u Splitu. Čitava hajka protiv Dinama pokrenuta je od Jovanovića i Skansija, a kasnije su se ukljućivali sateliti i izaslanici Partije u vidu udruga i mušketira. Sjetimo se da smo bili svjedoci hajke protiv vođe rukometa u Zagrebu, a takav plan akcije vidimo u detalje protiv Dinama. Jednom sam rekao i stojim iza toga, da politiku u Zagrebu vode ljudi koji tu ostvaruju financijsku sigurnost, a ljubav i novci su im tamo daleko. Zato gradite kamp u Dalmaciji. Nacionalni stadion također, a po potrebi izgradite i kineski zid na Velebitu.

PE
penzic68
21:01 22.12.2014.

Za dinamo bez mamića , za dinamo sa navijaćima !

BA
batman
20:33 22.12.2014.

U aps sa njim.