Teški dani

Stvari za Payeta izmiču kontroli: Navijači su mu razbili automobil, pljuju njegov dres...

Foto: Reuters/PIXSELL
Dimitri Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
Dimitri Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
Bilić i Payet
Foto: Press Association/Pixsell
Slaven Bilić i Dimitri Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
Dimitri Payet
20.01.2017.
u 12:16
Pjevaju mu pogrdne pjesmice, brišu cipele o dres s njegovim imenom...
Pogledaj originalni članak

Francuz Dimitri Payet donedavno je bio junak West Hama, a nakon što je objavio kako je nezadovoljan u Londonu te da se želi vratiti u Marseille, navijači su ga uzeli na zub.

Pjevaju mu pogrdne pjesmice, brišu cipele o dres s njegovim imenom i pljuju ga, a engleski mediji objavili su i kako mu je ispred doma razbijeno vjetrobransko staklo na automobilu.

Payetovo ponašanje razočaralo je i trenera Slavena Bilića, a klub ga ne želi prodati za sitan novac. Prebačen je u U-23 momčad, s kojom će trenirati dok ne stigne zadovoljavajuća ponuda. 

>>Zvijezda West Hama ostavila Bilića na cjedilu, evo što su mu suigrači napravili za osvetu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar jumanji
jumanji
12:34 20.01.2017.

zaslužio je

BL
Blender
13:25 20.01.2017.

Zasto je zasluzio da se ljudi ponasaju ovako? Englezi su poznati po brutalnosti, povijest ne moze sakriti njihova nedjela koje su cinili u proslosti. Pljuju po necijem imenu, pljuju po samome sebi!