suigrači u nevjerici

Što to radiš majstore!? Vratar obranio udarac i sam krenuo u napad...

Foto: Screenshot Youtube
kina
23.09.2014.
u 10:30
Velika želja za pogotkom ponijela vratara koji se upustio u riskantan 'izlet'
Pogledaj originalni članak

Nogometno prvenstvo u Kini ušlo je u završnih pet kola. Vodeći Guangzhou, klub koji vodi slavni Marcelo Lippi, imao je uoči 25. kola šest bodova prednosti ispred drugoplasiranog Peking Guoana.

A upravo je na utakmici pekinške momčadi i Tianjin Tede publika svjedočila nesvakidašnjem postupku. Naime, kod rezultata 1:1 u 68. minuti igrači osmoplasiranog Tianjina dugo su kombinirali pred vratima Guoana, a kad je nakon jednog ubačaja vratar Yang Zhi obranio udarac, nije proslijedio loptu nekom suigraču ili je ispucao već je sam krenuo u protunapad.

 

Poveo je brzi napad svoje momčadi, stigao je s loptom čak do suparničke polovice igrališta, a kada je pokušao i dribling, izgubio je loptu. Srećom po njega, udarac protivničkog igrača prema nebranjenom golu bio je preslab pa su braniči uspjeli spriječiti pogodak. Yangovi suigrači nakon neobičnog poteza s neodobravanjem su širili ruke te ga gledali u nevjerici.

Nekoliko minuta potom Guoan je ipak postigao pobjednički pogodak za 2:1, pa Yangu više nisu na pamet padali nepromišljeni izleti.

>>Vratar će tužiti navijače koji su mu umjesto vode podmetnuli urin

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AP
apscoradiales
11:33 23.09.2014.

Zasto je dobio zuti karton?