DOPUTOVALE U HERNING

Što se slavilo - slavilo se: Ne smijemo stati, želimo učiniti Hrvatsku ponosnom!

Foto: BO AMSTRUP/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Nenad Šoštarić
Foto: REUTERS/Pixsell
Hrvatska - Njemačka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Nenad Šoštarić
16.12.2020.
u 15:42
- Definitvno će to biti jedna drugačija utakmica za sve nas, ali očekujem jednaku borbu kao i dosada, pa dokle ide - kazala je Larissa Kalaus
Pogledaj originalni članak

Nakon povijesnog uspjeha i plasmana u polufinale Europskog prvenstva, hrvatska ženska reprezentacija doputovala je iz Koldinga u Herning, gdje je u petak, 18. prosinca, u 18:00 sati očekuje dvoboj s Francuskom, prenosi Hrvatski rukometni savez.

Nenad Šoštarić, izbornik hrvatske ženske seniorske reprezentacije, po dolasku je kazao:

- Vrlo kratko smo se veselili, preselili smo se jutros u Herning i krećemo s video analizom. Čekaju nas treninzi, testiranje i opet video. Osnovna stvar je psihologija, moramo shvatiti da smo napravili veliku stvar, ali i da ne smijemo stati.

Želimo ponovno dati sve od sebe, želimo učiniti Hrvatsku ponosnom - kazao je Šoštarić na čije se riječi nadovezala Larissa Kalaus:

- Nakon povijesnog ulaska u polufinale, stigle smo u Herning. Smjestile smo se u hotel, počinjemo s videima, a onda s koncentirranim treninzima za Francusku i njihov stil igre, dakle obranu i napad. Definitvno će to biti jedna drugačija utakmica za sve nas, ali očekujem jednaku borbu kao i dosada, pa dokle ide - kazala je. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DH
dalibor.hren
20:10 16.12.2020.

Cure, napravile ste puno, jako puno! Vama se ponosimo!!!

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
17:13 17.12.2020.

ponos hrvatske ajmo za hrvatsku jos malo pa sto bude. u boj u boj za narod svoj. ajmo pa cemo zajedno pjevati... LIJEPE LI STE