BAREM NEŠTO...

Stiže novi rukomet na PlayStation: Kvaliteta? Ne baš najbolja...

Foto: Frank Molter/DPA/PIXSELL
Stiže novi rukomet na PlayStation: Kvaliteta? Ne baš najbolja...
Autori Vecernji.hr, Hina
07.11.2020.
u 16:00
Proizvođač Nacon objavio službeni trailer u kojemu je otkriveno da će videoigra sadržavati osam liga, 129 momčadi i čak 2299 igrača. Sudeći prema traileru, kvaliteta videoigre će zaostajati za nekim drugim
Pogledaj originalni članak

Nakon četiri godine čekanja rukomet će ponovno dobiti svoju videoigru. Handball 21 izaći će na tržište sljedeći tjedan, a bit će dostupan za PlayStation 4, Xbox i osobna računala.

Proizvođač Nacon objavio službeni trailer u kojemu je otkriveno da će videoigra sadržavati osam liga, 129 momčadi i čak 2299 igrača. Sudeći prema traileru, kvaliteta videoigre će zaostajati za nekim drugim sportskim simulacijama. Kretnje igrača su neinteligentne i pravocrtne, a čini se da je u skoku jako teško blokirati udarac napadača.

Podsjetimo, hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija doputovala je u Osijek, gdje je u subotu u dvorani Gradski vrt s početkom u 18 sati očekuje kvalifikacijska utakmica za EHF kup protiv Mađarske. EHF Cup je pripremno natjecanje na kojem sudjeluju reprezentacije koje su se već kvalificirale za Europsko prvenstvo 2022 - Slovačka i Mađarska kao domaćini, odnosno Hrvatska i Španjolska kao finalisti  posljednje europske smotre.
 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.