POSAO PRVAKA

Stipe Miočić ponosno pozirao dok je radio nešto što inače ne rade prvaci

Foto: Facebook
Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Facebook
Stipe Miočić
30.08.2019.
u 21:17
Pokušao je to izbjeći, ali taj posao čuvamo za njega – otkrio je Jamie Meklemburg, Miočićev kolega, a ovaj put bilo je još i slađe jer je Miočić sve odradio s velikim osmjehom, ali i pojasom prvaka oko struka.
Pogledaj originalni članak

Stipe Miočić u Anaheimu je zasluženo vratio pojas teškaškog prvaka u UFC-u nokautiravši Daniela Cormiera u četvrtoj rundi. 

Time se Stipe vratio u raspravu za najboljeg borca svih vremena, ali po povratku u vatrogasnu postaju gdje obavlja svoj posao vatrogasca dočekala ga je standardna procedura kojom je Miočić još jednom dokazao kako je čvrsto na zemlji. 

– Uvijek se pobrinemo za to da prvog dana na poslu nakon borbe čisti zahode. Pokušao je to izbjeći, ali taj posao čuvamo za njega – otkrio je Jamie Meklemburg, Miočićev kolega, a ovaj put bilo je još i slađe jer je Miočić sve odradio s velikim osmjehom, ali i pojasom prvaka oko struka. 

>>> Pogledajte što je u intevjuu za Večernji TV rekao naš boksač Filip Hrgović

 


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Joejordan
Joejordan
06:27 31.08.2019.

Stipe legenda si svaka ti čast.

RZ
Rocky.Zg
08:05 31.08.2019.

Sjajan lik, dobar čovjek, i veliki šampion. On je već legenda

MT
makan tahi
09:44 31.08.2019.

pa da, izmotava se tamo po ringu a ovdje pravi poso pati