kockice svugdje

Stipe Miočić: Još ne mogu vjerovati koliko je u dvorani bilo hrvatskih zastava i dresova!

Foto: Instagram
Stipe Miočić
Foto: Youtube Screenshot
Stipe Miočić
Foto: Youtube Screenshot
Stipe Miočić
Foto: Reuters/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Stipe Miočić/Facebook
Stipe Miočić
Foto: Reuters/PIXSELL
Stipe Miočić
Foto: Facebook
Stipe Miočić
15.09.2016.
u 13:34
- Publika je bila luda, ali zato i živim ovdje, mi smo jednostavno takvi. Bio sam nervozan, kao što je i potrebno biti nervozan prije svake borbe.
Pogledaj originalni članak

Stipe Miočić u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu obranio je naslov prvaka u UFC-u. Američki borac hrvatskih korijena u prvoj je rundi nokautirao Alistaira Overeema i tako u trans bacio svoje navijače u Clevelandu.

- Publika je bila luda, ali zato i živim ovdje, mi smo jednostavno takvi. Bio sam nervozan, kao što je i potrebno biti nervozan prije svake borbe. Na kraju je to postala jedna od najljepših uspomena u mome životu, kazao je Stipe o atmosferi u dvorani.

A podršku su mu dali i brojni hrvatski navijači, u Clevelandu je sve bilo puno 'kockica'. Zbog toga se prvak na Facebooku osjećao dužnim u posebnom statusu zahvaliti Hrvatima.

"I dalje ne mogu vjerovati koliko sam crveno-bijelih šahovnica vidio iz kaveza. Hrvatski dresovi i zastave su bile svugdje. Bilo je nevjerojatno. Hvala puno mojoj hrvatskoj obitelji", napisao je Miočić.

Inače, posljednjih dana spominje se mogućnost da Miočić sljedeći put naslov brani u Hrvatskoj, što i nije tako nemoguća misija. U igri su Zagreb i Split, postoji mogućnost da se borba održi i na Poljudu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IL
ilijan
21:23 16.01.2018.

Stipe je čisti pravi Hrvat i nikakav Amerikanac Hrvatskih korijena, kako to neki mediji žele prikazati.