UDARANJE

Stipe Drviš ušao u kavez s Cro Copom! Evo kako je bilo

Foto: Printscreen Facebook
Stipe Drviš ušao u kavez s Cro Copom! Evo kako je bilo
14.05.2018.
u 21:46
Do odlaska u London nije još ostalo puno, a vjerujemo kako će Filipović tamo doći spreman osvetiti poraz iz 2011. godine.
Pogledaj originalni članak

11 dana ostalo je do borbe Mirka Filipovića i Roya Nelsona te su u tijeku posljednji dani priprema za borbu u kojoj hrvatski borac traži pobjedu kojom bi se revanširao Amerikancu. Što se tiče spreme, ako je gledati po onome što iz dvorane šalju u javnost, Cro Cop puca od snage.

Današnji video objavio je Stipe Drviš, a na njemu vidimo dio udaračkog treninga, na kojem Cro Cop vježba s fokuserima i izgleda jako nabrijano, snažno i spremno. Upravo takav će i trebati biti ako udarcima namjerava slomiti Nelsona, koji je poznat po jednoj od najizdržljivijih brada u povijesti slobodne borbe, piše Fightsite.

Do odlaska u London nije još ostalo puno, a vjerujemo kako će Filipović tamo doći spreman osvetiti poraz iz 2011. godine. Nadamo se kako ćemo do tada dobiti priliku vidjeti još koji ovakav video, koji će nam pokazati koliko dobro Cro Cop djeluje prije borbe koju svi s nestrpljenjem očekujemo.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.