Jedrenje

Stipanović obranio europski naslov, Mihelić srebrna

Foto: 'Tino Juric'
Stipanović obranio europski naslov, Mihelić srebrna
08.07.2011.
u 17:12
Tonči Stipanović i Milan Vujasinović izmjenjivali su se u vodstvu, ali je u posljednjem plovu Splićanin Stipanović bio dominantan i na prvenstvu u Helsinkiju uspio obraniti naslov europskog prvaka u jedrenju, u klasi laser
Pogledaj originalni članak

Tako je Tonči Stipanović u jedrenju, u klasi laser, osvojio prvo mjesto, Vujasinović je na kraju bio četvrti, a Ivan Taritaš deveti.

Tina Mihelić na pobjedničko se postolje u Laser Radialu popela treću godinu zaredom. Dvije godine bila je zlatna, ovaj je put osvojila srebrno odličje.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.