Trener pjesnika

Štimac: Uživao sam u Dinamovoj igri

Foto: 'Marko Lukunic/ VLM'
Štimac: Uživao sam u Dinamovoj igri
02.10.2009.
u 16:45
Pomolio se Dražen Medić Gospi Trsatskoj i ona mu je, kako kaže, donijela pobjedu protiv Orijenta u kupu. Sljedeći tjedan Zagrebovi nogometaši otputovat će na sedmodnevne pripreme u Međugorje.
Pogledaj originalni članak

 Ondje će trener Igor Štimac pokušati ispraviti sve nedostatke u igri svoje momčadi. Kontemplirajući u Međugorju imat će Štimac igrače pod nadzorom 24 sata dnevno. Pomolit će se i pod križem u Međugorju, Božja pomoć će mu trebati.

No, prije odlaska u srijedu pjesnici moraju na još jedno neugodno gostovanje. U Karlovcu Štimac želi prekinuti niz od devet Zagrebovih uzastopnih poraza.

– Zaustavit ćemo Karlovac, iako ne podcjenjujem njegov niz i zasluge Igora Pamića. Za momčad će konkurirati i Brazilac Jefthon koji će vjerojatno igrati u zadnjoj liniji. Zadovoljan sam kako momčad napreduje i motiva joj neće nedostajati – kazao je Štimac te se osvrnuo i na Dinamo.

– Plavi su igrali fantastično i uživao sam. Pobjeda će im sigurno povećati samopouzdanje. Timisoara je izgledala kao prosječna momčad HNL-a. Modri su bili koncentrirani i to je pravi put – kaže Štimac.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.