Hajduk

Štimac: Nemam ništa s izborom trenera bijelih!

Foto: Nino Strmotic/PIXSELL
Štimac: Nemam ništa s izborom trenera bijelih!
18.04.2011.
u 18:48
Otkako je Goran Vučević otišao s mjesta trenera Hajduka, neprestano se ime Igora Štimca provlačilo u kontekstu odlučivanja o novom strategu bijelih.
Pogledaj originalni članak

No, Štimac je to odlučno demantirao.

- Ne vidim se u toj priči, trenutačno sam zaokupljen drugim stvarima - istaknuo je Igor Štimac, nakon što su mu neki prilijepili da je on pogurao Antu Mišu prema klupi bijelih.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
dubrovnik2011
18:57 18.04.2011.

lazove!!! bude li tomasov u prvih 11,sve je jasno.cudo nije rekao da su mu ovo mamic i markovic servirali

LI
list68
20:31 18.04.2011.

Bude li Tomasov u prvih 11, to samo znači da on i pripada među prvih 11, a što se tiće Štimca, on je trenutno jedini koji se može suprodstaviti Mamiću i dynamu, ali na žalost nema podršku, a dok je dobije Hajduk će i dalje gubiti od nekog tamo \"intera, Karlovca\", itd.

MA
Mamlaz
18:53 18.04.2011.

Hoće razbojnik...