Tomislav Svetina

Godinama traže negativnosti kod nas, a Dinamo sve radi po zakonu

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Godinama traže negativnosti kod nas, a Dinamo sve radi po zakonu
15.04.2014.
u 13:20
Podsjetimo, u ožujku je sportska inspekcija izdala rješenje u kojem se nalaže ponovni nadzor gradskog ureda u Dinamu
Pogledaj originalni članak

Danas u 13 sati u Plavom salonu u Maksimiru održana je konferencija za novinare na kojoj je direktor Dinama Tomislav Svetina govorio o rješenju sportske inspekcije koje je stiglo u klub.

– Danas je u klub stiglo rješenje kontrolnog ureda Grada Zagreba i sportske inspekcije Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta kojim se nadzor nad GNK Dinamo obustavlja, rekao je Svetina u uvodu.

– Institucije već godinama pokušavaju naći nešto negativno u Dinamu. No, ovo rješenje u svakom slučaju pokazuje da je statut u skladu sa Zakonom o udrugama, ali i sa svim drugim zakonskim propisima. Po ovom rješenju jasno je da prema Zakonu o udrugama članovi upravljaju neposredno ili putem svojih izabranih predstavnika u tijelima udruge na način propisan Statutom, rekao je Svetina i tako demantirao obvezu biranja po principu jedan član – jedan glas.

I protiv ovog rješenja postoji mogućnost žalbe, a u Dinamo očekuje takav scenarij.

>>Prosinečki: Mamiću je odzvonilo, država će ga smijeniti

>>Bandiću odgovara 'koalicija' s Mamićem: Četvorka bez komentara!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 73

Avatar mlijeko
mlijeko
12:02 15.04.2014.

Imam dojam da je sportska inspekcija osnovana samo zbog Dinama. I da sam na mjestu ljudi u Dinamu rasprodao bih sve igrače uključujući i juniore i onda EVO VAM DINAMO ... pa krenite kako se ono kaže od ...livade ...

Avatar Semper_Fi
Semper_Fi
12:11 15.04.2014.

Ja plaćam HTV-u pretplatu i nemam pravo birati vodstvo te javne ustanove,da ne kažem kuće.A ne sviđa mi ovaj skojevac na čelu i koga briga?

Avatar petrolio
petrolio
11:54 15.04.2014.

jel to partija opet pokušava udariti na dinamo!????