LOKOMOTIVA I RIJEKA

Stigli prvi testovi na koronavirus igrača iz HNL-a, rezultati su sjajni

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
DInamo testiranje
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
DInamo testiranje
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
DInamo testiranje
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
DInamo testiranje
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
DInamo testiranje
15.05.2020.
u 23:05
Oprez je i dalje na visokom nivou pa se tako igrači moraju testirati, a prva dva kluba čiji su rezultati stigli su Lokomotiva i Rijeka
Pogledaj originalni članak

Koronavirus je zaustavio praktički sva sportska natjecanja na svijetu pa tako i HNL. 

Ipak, zbog dobre epidemiološke situaciju u Lijepoj našoj, klubovi su dobili dozvolu za treninge, a utakmicama Kupa počet će se opet igrati nogomet na hrvatskim terenima. 

Ali, oprez je i dalje na visokom nivou pa se tako igrači moraju testirati, a prva dva kluba čiji su rezultati stigli su Lokomotiva i Rijeka.

- Dragan Primorac dobio je prve testove iz klubova HT Prve lige i njih 70 je redom negativno. Riječ je o testiranju koja su provedena u Rijeci i Lokomotivi, a narednih dana očekuju se i ostali rezultati. Primorac je za RTL potvrdio kako u HNS-u imaju rješenje i za mogućnost pozitivnog testa, ali uvjeren je da će HNL biti 'čist'.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar BarbaraKH79
BarbaraKH79
23:22 15.05.2020.

w​​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b