Majstorski

Bio je velika nada, a sad mu se smije cijela regija: Promašio je nemoguće

Foto: YouTube screenshot
Bio je velika nada, a sad mu se smije cijela regija: Promašio je nemoguće
25.07.2017.
u 10:40
Napadač Željezničara pošteno se osramotio u dvoboju s GOŠK-om.
Pogledaj originalni članak

Težak tjedan je iza Steve Nikolića (32), napadača Željezničara. Doveden je u sarajevsku momčad iz Zrinjskog kao zamjena za Ivana Lendrića, prošlosezonskog prvog strijelca prvenstva BiH, no neće mu biti lako opravdati ukazano povjerenje. Posebice nakon događanja posljednjih dana jer Željo je ispao iz kvalifikacija za Europsku ligu, djelomično i zbog Nikolićevih promašaja, a onda se pošteno osramotio i u prvenstvenom ogledu sa GOŠK-om iz Gabele kad je promašio zicer.

Nakon 0:0 u Sarajevu, Željezničar je u uzvratu kod AIK-a u Švedskoj možda mogao izboriti i bolji rezultat od poraza 0:2. Kod 1:0 za Šveđane Nikolić je imao dvije lijepe prilike koje nije iskoristio što je AIK na kraju kaznio.

 

A u spomenutom okršaju s GOŠK-om Željezničar je, srećom po Nikolića, pobijedio sa 3:1 pa njegov nevjerojatan promašaj nije imao negativnih posljedica. Jedino što će napadač koji je nekad bio velika nada morati istrpjeti žestoko ismijavanje.

Nikolić je u 90. minuti izašao sam na suparničkog golmana, prošao ga i kada je trebao ubaciti loptu u praznu mrežu sa nekoliko metara, prebacio je gol.

Neki mediji zbog toga su mu odmah prišili novi nadimak - Stevo Zicer. A taj Stevo Zicer u okvirima BiH nogometa napravio je solidnu karijeru. S tri je momčadi osvojio četiri naslova prvaka (Modriča, Borac i dvaput Zrinjski), a dok je igrao za Modriču bio je i najbolji strijelac prvenstva. 

Okušao se i u inozemstvu igrajući za Otelul, Spartak Trnavu i Debrecen s kojim je osvojio dvostruku krunu u Mađarskoj. Inače kao 15-godišnjak napustio je rodni Bosanski Šamac te prešao u Obilić, tadašnjeg prvaka Savezne Republike Jugoslavije. S njegovom mladom momčadi postao je prvakom države, a upisao je i osam nastupa za prvu momčad prije odlaska u Modriču (2005.).

Za reprezentaciju BiH debitirao je 2008., upisao je šest nastupa i jedan pogodak. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

BI
bitfojc
11:39 25.07.2017.

glavno da je iz regiona?! ovu ruglo od portala više nema smisla otvarati, teško širenje jugoslavenstva, nebitne vijesti o nebitnim ljudima iz nekih vukojebina?! a o državama EU na kapaljku? novinari nekvalificirani i neobrazovani, čovjek u Hr više nema što čitati.

MM
mmaraci4
11:03 25.07.2017.

Bio sam jučer u Italiji ali nisam nikog vidio da se smije tom događaju.Ili možda Italija nije" regija"?

TO
tolitol
11:19 25.07.2017.

Doista je večernji spao na niske grane kad se nemilice guraju posve beznačajne vijestice iz BiH i Srbije (to je očito "regija") jer ne vjerujem da novinar proučava kosovske, albanske, slovenske i makedonske portale. Toliko bitnijih vijesti o nogometu ima od priloženog po engleskim medijima, ali za to je valjda potrebno poznavati osnove engleskog.