Indian Wells

Stefanos Tsitsipas: Ovdje ću manje ići na WC

Foto: PA/Pixsell
Stefanos Tsitsipas
Foto: PA/Pixsell
Stefanos Tsitsipas
Foto: PA/Pixsell
Stefanos Tsitsipas
Foto: DOMINIQUE JACOVIDES/PIXSELL
Novak Djokovic s'est imposé face à Stefanos Tsitsipas en finale des internationaux de tennis de Roland Garros à Paris
Foto: Reuters/Pixsell
Stefanos Tsitsipas
07.10.2021.
u 13:40
Žao mi je, ali ne mogu vam govoriti ništa o onome što piše u mojoj medicinskoj dokumentaciji
Pogledaj originalni članak

Tenisačice su započele svoj dio turnira u Indian Wellsu, a najbolji tenisači s akcijom u glavnom dijelu turnira kreću od četvrtka.

Jedan od favorita za naslov, pogotovo zbog nedolaska prvog svjetskog tenisača Novaka Đokovića, je i Grk Stefanos Tsitsipas čija je konferencija za novinare u pustinji južne Kalifornije bila zanimljiva. Naime, trenutačno treći tenisač svijeta nije govorio o očekivanjima na turniru, formi i sličnome, već o vrućoj temi u kojoj je glavni protagonist, a to su česti odlasci na toalet tijekom meča te o cjepivu protiv COVID-19.

„Hm, vidim da je ovdje prilično suho. To je za mene dobro jer ću se vjerojatno manje znojiti. Ako ću se manje znojiti manje ću trebati ići na toalet, a ako ću manje ići na to mjesto bit će i manje optužbi na moj račun“, uz smijeh je govorio Grk.

Isto tako, Tsitsipas je ranije, među tenisačima, bio jedan od glasnijih protivnika cijepljenja protiv koronavirusa. Tada je govorio da će uzeti cjepivo jedino ako ga ATP organizacija postavi kao obavezno, ali je svojim negodovanjem protiv cijepljenja izazvao i buru u domovini. Ni ovaj put nije otkrio je li se cijepio ili ne.

Žao mi je, ali ne mogu vam govoriti ništa o onome što piše u mojoj medicinskoj dokumentaciji“, rekao je grčki tenisač.

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.