RK Metković

Srna je ponudio svoj privatni avion za Donjeck

Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
Srna je ponudio svoj privatni avion za Donjeck
24.11.2009.
u 19:15
Nakon rukometaša Siscije, i drugi hrvatski klub, Metković, nije želio putovati u Ukrajinu, na uzvratnu utakmicu 3. kola Challenger kupa. Kazna je ista – 10.000 eura i dvije godine zabrane igranja u Europi.
Pogledaj originalni članak

– Žalit ćemo se. Za razliku od Siščana, mi smo mjesec dana ranije pisali Europskom rukometnom savezu da nećemo ići, a Siščani su to napravili dan prije puta – rekao je Zdenko Dragović, direktor kluba.

I dok naši klubovi nisu željeli u Ukrajinu zbog epidemije svinjske gripe, u isto vrijeme ondje su bez problema igrali klubovi iz Celja, Praga, Dobrudja, a rukometašice Vrnjačke Banje čak su obje utakmice Kupa kupova igrale u Užgorodu.

– Nakon što su roditelji zabranili djeci da idu u Ukrajinu, uprava kluba odlučila je da se ne ide. Nije bio problem novaca. Darijo Srna bio nam je spreman ustupiti svoj privatni avion kako bismo došli od Splita do Donjecka. Ovako, skuplje nas je došla kazna koju moramo platiti nego što bismo potrošili za put – rekao je Zdenko Dragović.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.