Bravo, majstore

Srna fenomenalnim golom sudjelovao u pobjedi Šahtara

Foto: DPA/PIXSELL
'Darijo Srna of Shakhtar Donetsk scores the 1-0 during the UEFA Champions League round of 16 first leg soccer match between Shakhtar Donetsk and Borussia Dortmund at Donbass Arena in Donetsk, Ukraine,
17.10.2014.
u 20:50
Šahtar je ovom pobjedom stigao na drugo mjesto ljestvice s 21 bodom, sada ima jedan bod manje od Dnjipra, ali i utakmicu više
Pogledaj originalni članak

U devetom kolu ukrajinskog prvenstva Šahtar je razbio Volin sa 6:2, a u strijelce se upisao i hrvatski kapetan Darijo Srna. On je u 47. minuti zabio golčinu za 3:1. Nakon što je Douglas prebacio loptu s lijeve strane na desnu, na nju je natrčao Srna i bombom "rasparao" mrežu protivničkog vratara. Bio mu je to prvi pogodak ove sezone, a ujedno i 23. otkako je stigao u klub.

Šahtar je ovom pobjedom stigao na drugo mjesto ljestvice s 21 bodom, sada ima jedan bod manje od Dnjipra, ali i utakmicu više. Volin je deveti s deset bodova.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.