Talijanska liga

Srna dobio crveni karton, Cagliari s dva igrača manje do preokreta

Foto: Reuters/Pixsell
Srna dobio crveni karton, Cagliari s dva igrača manje do preokreta
08.12.2018.
u 20:46
Nogometaši Napolija bez ikakvih su problema pred svojim navijačima svladali Frosinone s 4-0
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Cagliarija velikim su preokretom u posljednjih deset minuta dvoboja s Romom uspjeli osvojiti bod nadoknadivši dva pogotka zaostatka, a do izjednačujućeg gola za 2-2 u posljednjim trenucima utakmice stigli su s dva igrača manje, nakon što su minutu prije isključeni Darijo Srna i Paolo Farago.  

Roma je golovima Cristantea (14) i Kolarova (41) imao uvjerljivu prednost i sve do 85. minute ništa nije ukazivalo na mogući preokret u Cagliariju. No, tada je nadu domaćoj momčadi vratio Moldavac Artur Ionita, a u petoj minuti sučeve nadoknade Marco Sau je iskoristio pogrešku u obrani Rome i donio veliku radost domaćim navijačima.

Foto: Reuters/Pixsell
Roma Lazio
Foto: Reuters/Pixsell
Roma Lazio
Foto: Reuters/Pixsell
Roma Lazio
Foto: Reuters/Pixsell
Roma Lazio
Foto: Reuters/Pixsell
Roma Lazio
Foto: Reuters/Pixsell
Roma Lazio
Foto: Reuters/Pixsell
Roma Lazio

Samo minutu prije Farago je dobio drugi žuti karton, a sudac Mazzoleni je potom pokazao i izravni crveni karton bivšem kapetanu hrvatske reprezentacije Dariju Srni. Aktualni reprezentativac Filip Bradarić bio je u početnoj postavi domaće momčadi i igrao do 80. minute, a u 65. minuti je u igru ušao i bivši mladi hrvatski reprezentativac Marko Pajač, kojemu su to bile prve minute za Cagliari u ovoj sezoni.

Bivši nogometaš Dinama Ante Ćorić nije se našao ni među pričuvnim igračima Rome.

Nogometaši Napolija bez ikakvih su problema pred svojim navijačima svladali Frosinone s 4-0 (2-0) u prvoj od tri subotnje utakmice 15. kola talijanske Serie A, čime su se zadržali na drugom mjestu s osam bodova zaostatka za vodećim Juventusom. 

Poljak Piotr Zielinski načeo je mrežu gostiju u 7. minuti. Alžirac Adam Ounas povećao je prednost Napolija na 2-0 u 40. minuti, a uvjerljivu pobjedu momčadi Carla Ancelottija s dva je pogotka u nastavku donio poljski napadač Arkadiusz Milik, strijelac u 68 i 84. minuti.

Za Napoli je od 75. minute zaigrao Marko Rog koji je zamijenio domaćeg kapetana Lorenza Insignea. Stipe Perica je ostao na klupi Frosinonea.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.