prijateljska

Srna asistirao za remi s Kopenhagenom

Foto: AFP
Srna asistirao za remi s Kopenhagenom
05.02.2010.
u 22:21
Prijateljski su susret u Marbelli odigrale nogometne momčadi Šahtara iz Donjecka i Kopenhagena. Završilo je bez pobjednika, 1-1.
Pogledaj originalni članak

Svih je devedeset minuta za ukrajinsku momčad odradio kapetan Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna, i to po običaju kvalitetno i opasno po suparnička vrata.

U desetoj je minuti Srna prvi puta opasno priprijetio, no njegov jak udarac vratar Wiland ipak je obranio.

Dogodilo se to samo dvije minute nakon što je danski sastav iz kontre četiri na dva poentirao za rano vodstvo.

U 37. minuti izjednačio je Šahtar iz akcije koju je pokrenuo Srna ubacivši lijevom nogom loptu u kazneni prostor suparnika odakle poljskom braniču Mariuszu Lewandowskom nije bio problem poentirati.

Prijateljska utakmica:

Šahtar - Kopenhagen 1-1

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
23:39 05.02.2010.

Kako javljaju svijetske agencije Hrvatska reprezentacija če na World Cupu 2010 igrati u najsavremenijem nogometnom sistemu današnjice 3, 5, 2...Obrazloženje: 3 igrača če sedjeti u birtiji u Johannesburgu i Pretoriji, petorica če sa slovenskom i srbskom zastavom trčati po tribinama stadiona da navijaju za uspješniju balkansku braču a preostala dvojica nogometaša zbog pijanstva i lopovluka nisu dobili vize i ostaju doma u Croatiji i gledaju Svijetsko Prvenstvo u nogometu po TV ekranima...Taj sistem Bilić tek isprobava i jasno da je baza Funtana uz gemišt i narodnjake...