Vatreni

Srebrić i Asanović idu u Rio na ždrijeb skupina za SP 2014.

Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
Srebrić i Asanović idu u Rio na ždrijeb skupina za SP 2014.
21.07.2011.
u 22:50
I dok su još kvalifikacije za skorašnje Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini u punom zamahu, hrvatsku nogometnu reprezentaciju već očekuje i ždrijeb za SP 2014. u Brazilu
Pogledaj originalni članak

Naravno, riječ je o ždrijebu kvalifikacijskih skupina, a vatreni će u njega ući kao nositelji, odnosno smješteni su u prvu kvalifikacijsku skupinu.

Ždrijeb skupina za SP u Brazilu 2014., održat će se 30. srpnja u Rio de
Janeiru. Hrvatsku će predstavljati glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić i pomoćnik izbornika Slavena Bilića Aljoša Asanović.
Izbornik će pak s pomoćnikom Nikolom Jurčevićem, biti 26. i 27.
srpnja na Audi kupu u Münchenu, na kojem igraju Bayern, Barcelona, Milan i
brazilski Internacional.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
Marsijanac19
06:34 22.07.2011.

Srebricu NEMOJ i uvaj put ukrasti novine.......

ČA
čaratan
12:26 22.07.2011.

@Marsijanac, i olovke,penkale...koji likovi ovi iz Rusanove buhahahahahaa...