EUROPSKO PRVENSTVO

Srbija u zadnjoj sekundi do povijesnog uspjeha, pogledajte maestralan gol!

Foto: Futsal Srbija
Futsal Srbija
08.02.2016.
u 22:07
Simić je zabio za 2:1 u posljednjoj sekundi i ovo polufinale koje su izborili na taj način Srbi je na europskim prvenstvima najveći uspjeh reprezentacije
Pogledaj originalni članak

Srbija se uspjela plasirati u polufinale Europskog prvenstva u futsalu na maestralan način. Doslovno su to uspjeli u posljednjoj sekundi i napravili povijesni uspjeh pobjedom 2:1 protiv Ukrajine.

Pomogla im je činjenica da igraju na svom terenu, dalo im je krila pa su rezultatski bolji nego ikad. Tako je i Hrvatska prije četiri godine došla do polufinala na svom terenu, a ondje su nas zaustavili Rusi. Upravo bi oni mogli biti i Srbima protivnici, ako pobijede u četvrtfinalu protiv Azerbajdžana.

No lako za to, Srbi su već sad napravili više od očekivanja i sve je krenulo sjajno od samog početka. U drugoj minuti zabio je član Nacionala Mladen Kocić. Izjednačili su Ukrajinci nakon nepažnje obrane domaćih u 24. minuti i strijelac je bio Gricina.

Činilo se da će biti produžeci jer ostalo je svega nekoliko sekundi do kraja kad su Srbi izveli akciju o kojoj će se u svijetu futsala još jako dugo pričati. Perić je visokom loptom pronašao Simića i on ju je zakucao za ogromno slavlje Srba.

>> Ovo se rijetko viđa! Pogledajte kakvu je golčinu Portugalac zabio Srbiji

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 56

77
777CRO
22:50 08.02.2016.

Ko je urednik i u kojoj državi ovaj živi i koga zastupa? Da li su ovo hrvatske ili srpskocetnicke novine ?

DU
Deleted user
22:12 08.02.2016.

Ma koga briga za tu četničku bandu..pljuc..

Avatar oliver 7
oliver 7
23:24 08.02.2016.

Hitno poslati vazduhoplov po Severinu...da CARICA ulepsa finale